torstai 27. lokakuuta 2016

Mummun matkalaukut on aina täynnä yllätyksiä!

Tulipas tuohon pitkä väli etten kirjoitellut, hupsistakeikkaa. Sunnuntaina kävimme tuossa meidän lähirannalla Pauliinan, Ilkan ja lasten kanssa. Hiekkaleikit olivat tälläkertaa pääosassa ravun metsästyksen lisäksi. Vesi on kyllä vielä uimakelpoista mutta ei enää linnunmaitoa. Palasimme kotiin kissapuiston, eli Exiles Bayn leikkipuiston kautta. Haettiin muutamat pastizzit välipalaksi ja lapset leikkivät, juoksivat, kiipeilivät ja laskivat mäkiä kun viimeistä päivää. Aino ja Ilmari oli todella väsyneitä illalla ja menivätkin jo seitsemältä nukkumaan :)



Ainon aarteet!


Maanantaina piti lähteä taas kissapuistoon aamupäiväksi mutta meilläpä meni sitten peiton- ja patjanpesuhommiksi, onneksi Pauliina oli Linuksen kanssa kaupungilla ja tuli juuri sopivasti auttamaan. Tiistaina saimme hartaasti odotettuja vieraita kylään, mun äiti, täti ja serkuntyttö tulivat juuri sopivasti rutinoitua arkea ilahduttamaan. Haettiin Aino ja Miiko porukalla koulusta ja tutkittiin mummun tuomia ihania ja toivottuja tuliaisia joita oli siis matkalaukullinen! <3 Sitten käytiin vielä tignen puistossa pyörähtään ennenkun Miikoa tultiin hakemaan kotiin. Eilen, eli keskiviikkona Aino oli luokkaretkellä Vallettassa flamencoesitystä katsomassa, koko päivän jännitin bussimatkoja mutta tulivat ainakin takaisin kuulemma isolla bussilla! Kyselin Ainolta oliko näytelmä ollut hyvä (se kertoi Tuhkimon serkusta) mutta vähän pettyneenä Aino totesi että muuten hyvä mutta ei ollut nähnyt kyllä yhtäkään flamingoa! :D Selviteltiin hetki siinä sitten flamencon ja flamingon eroja.

Meidän ikean uusi tuplauntuvapeitto mahtuu kuuden kilon koneeseen!


Ystävykset!


Lounaan jälkeen käytiin tignen puistossa taas, mummu jäi kotiin tekemään meille kikpullia, eli lihattomia lihapullia joihin Ilmari rakastui erityisen paljon. Näitä tuli niin paljon että saatiin pakkaseenkin pari pussillista, pahan päivän (tai juhlan) varalle! Ruuan jälkeen me lähdettiin Janin kanssa kaksin Tigne Pointiin ostamaan mulle rintaliivejä, pesukoneonnettomuudessa kaarensa menettäneiden tilalle. Tosiaankin toinen kaarituki oli puskenut kankaan läpi ja rikkonut matkalla pesupussinkin ja kadonnut koneen syövereihin. Tänään meillä sitten kävi meidän kaikkiosaava pesukonekorjaaja Sasa, joka on kaiketi myös sähkö-, putki- ja remonttimies. Tai ainakin hän on itse täällä asunnossa kaikki remonttityöt tehnyt, ja putkityöt, ja sähkötkin. Sasa kurkisti pesukoneeseen puhelimensa taskulampulla ja kertoi löytäneensä kaarituen. "It is there, but I can't take it out because it's inside the machine (daa!). But you can use it normally and when it moves to the pump and blocks it, then call me again and I will come to change the pump, okay? Okay, it's fifteen euros please". Mela, kiitos vaan sikana käynnistä! :'D

Caffe Berryn Berrycino w/ pistachio!

Exiles Bay, Malta


Eilinen ilta huipentui tietokoneturhautumiseen ja ajan kanssa kilpajuoksuun kun RyanAirin kahden euron lentotarjous umpeutui keskiyöllä ja mun hermot ei kestänyt sitten ollenkaan sitä sivujen jumittamista. Sain kun sainkin lopulta mulle ja Ainolle ostettua lennot Roomaan marraskuun lopulle. Lähdetään tyttöjenreissulle, uusimaan passit! Tän jännitysnäytelmän jälkeen kävin lastenhuoneessa vielä tarkistamassa onko Ainolla kaikki hyvin kun puhui unissaan, ja tyttö oli tulikuuma. Mittarilla tarkistin ja 39,7 astetta se näytti. Jani kävi antaan jossain vaiheessa yötä raasulle panadolia ja loppuyö meni ihan rauhallisesti.

Aamupala

Ilmari vei vähän barbia lenkille.


Tänään aamulla kuume oli taas noussut ja keskipäivällä ja iltapäivällä huiteli taas neljässä kympissä. Harmittaa niin vietävästi Ainon puolesta kun huomenna olisi ollut koulussa halloweenpäivä, jolloin kaikki pukevat koulupuvun sijaan jonkun halloweenpuvun. Ensivuonna sitten!



Lauantaina juhlimme lasten synttäreitä etukäteen mummun, muntsin ja pikkuserkun kanssa <3

-Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti