torstai 22. syyskuuta 2016

Ja sitten se alkoi.

Diipelidaapelidiipendaa. Mistähän sitä oikein aloittasi.  

Onko olemassa joku "Näin aloitat ensimmäisen tekstisi" blogikirjoituskurssi? Tai no ei kai tässä nyt mitään sellasia ehdi etsimään, tulta munille vaan!

Tämä blogi on jotain mitä olen suunnitellut vuosia ja harjoitellutkin muutamaan otteeseen. Tämä on omistettu kaikille kiinnostuneille meidän elämästä Maltalla.

Olen 32-vuotias, kahden ihanan lapsen kotiäiti ja huipputyypin vaimo. Alunperin aloitin joulukuussa 2015 blogin, mihin piti kirjoitella meidän kuulumisia täältä kaukaa tasaisin väliajoin. Muutimme silloin vuodeksi Maltalle, mieheni työn perässä. Se siitä sitten. Kirjoitin sinne ehkä kolme kertaa. (epic fail)

Nyt en yritä uudestaan, vaan aloitan alusta. Panostaen laatukuviin ja muillekin kuin sukulaisille suunnattuun sisältöön.  Kirjoitukset tulevat sisältämään kaikkea mitä meidän arkikin sisältää. Pääasiassa kuitenkin sydäntäni lähellä olevia asioita, kuten lasteni kuulumisia ja letkautuksia, arjen ongelmanratkontaa, kotiamme (konmari fani täällä bingo!), reissujamme ja tutkimusretkiämme, Suomen ikävää, luomutuskaa ja tietenkin valokuvia. Kaikki tämä, omalla huumorillani höystettynä ja muutamilla alkeellisilla kirjoitus- ja pilkkuvirheillä, tottakai.
Toivottavasti onnistun tuottamaan sisältöä joka rohkaisee perheitä ottamaan mahdollisuuksista koppeja, tai joka auttaa lukijoita ottamaan sen ensimmäisen askeleen kohti ulkomaillemuuttoa tai ihan vain lomalle matkustamista lasten kanssa.

Toivon lukijoilta palautetta kirjoituksistani, joko kommentteina tai minulle suoraan sähköpostiin sini.koskinennn (a) gmail.com.
En ole kovin hyvä vastaanottamaan kritiikkiä, mutta ajattelin tulla siinä vähintään SM-tasoiseksi! Kirjoitan ja kuvailen satunnaisesti puhelimellani, joten pyydän, antakaa armoa. Blogilla on myös instagram-tili: tlextra. Sinne lisäilen enemmän puhelinkuvia ja muitakin kuvia kun vain blogiin liittyviä.

Nyt jo tiedämme että vuoden matkasta tuleekin pidempi, joten blogikin elää toivottavasti pitkään. Toivon myös saavani tästä blogista paikan, mihin voin kirjoittaa vapaasti ajatuksistani ja kokemuksistani äitinä, vaimona, ystävänä, siskona, tyttärenä ja ennenkaikkea ihmisenä. Toivon että tästä jää lapsilleni muisto siitä mitä meidän elämä oli kun muutimme pois Suomesta. 

Eniveis, toiveet riittäköön tältä erää. Pieni esittely tähän loppuun.

Asumme tällä hetkellä Slieman keskusta-alueella. Viiden minuutin lauttamatkan päässä Vallettasta ja vartin kävelymatkan päässä St.Juliansista.


Qui-si-sanan kiviranta

Qui-si-sana, Sliema

Aino täyttää joulukuussa viisi ja aloittaa maanantaina ensimmäisen luokan.

Ilmari täyttää marraskuussa kolme ja on kotihoidossa ainakin toistaiseksi.

Kuvauskalustonani on tällä hetkellä aivan ihana Sony a7r runko ja Zeissin 1,8/55 objektiivi. Tavoitteenani on tulevaisuudessa ostaa laajempi objektiivi jottei tarvitsisi kikkailla niin paljon tällä yhdellä kiinteällä, jonka olen alunperin muotokuvaukseen itselleni ostanut.


Aino ja Ilmari Strandilla (Sliema)



Noniin. Hyvät naiset ja herrat (lue: sukulaiset ja ystävät), tässä ensimmäinen tekstini.  Mielipiteitä (rakastan!), toiveita (toteutan!), huomioita (kaipaan!) ja vinkkejä (tarvitsen!) saa mielellään laittaa mihin vain someen, sähköpostiin tai vaikka etanakirjeellä.

Kiitos.

-Sini

2 kommenttia:

  1. Hei! Olisi mukavaa lukea Ainon koulunaloituksesta. Terkkuja teidän koko porukalle, ootte ihanaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moiiii Emilia! Ainon koulunaloituksesta oonkin jo tilittänyt ja lisää on tulossa! Stay tuned! :)

      Poista