sunnuntai 22. tammikuuta 2017

My mela moment.

Sieltä se mela momentti sitten tuli. Yllättäen ilmalämpöpumppujen asennus venyy ja asunnolla on tänään vielä täysi kaaos päällä. Esimuutto on siis peruttu ja keskiviikkona sitten hirveellä höökillä roudataan, siivotaan ja stressataan oikein olan takaa! :) Olen silti positiivisesti yllättynyt tästä hyvin hyvin pienestä takapakista, odotin jotain suurempaa ongelmaa. Mutta hyvä näin!



Ja onneksi mummu tulee huomenna! Lapset on laskeneet öitä ja nyt kun on enää yksi yö jäljellä niin jännitys on huipussaan. Pakkailut on vähän vaiheessa mutta onneksi purettavia huonekaluja on vain yksi, Ilmarin sänky. Muuten pelkkää käyttötavaraa ja vaatteita ja kaksi mattoa sekä patteri.


Aino oli eilen uuden luokkakaverinsa Izzyn synttäreillä ponitallilla. Siellä jokainen lapsi pääsi ratsastamaan sekä ponilla että ponikärryn kyytiin synttärisankarin kanssa. Ohjelmassa oli lisäksi jonkuntapaisen kaalintaimenen istutusta. Kivaa oli ja kakkukin oli Ainon mielestä todella hyvää :)




Illalla kävimme Lauran ja Hannahin kanssa Attardissa valokuvanäyttelyssä ja sen jälkeen piti käydä syömässä. Lähtö kuitenkin venyi juuri senverran että kun 22.30 saavuimme takaisin sliemaan niin kaikista ravintoloista oli keittiö kiinni. Ja uskokaa tai älkää niin kesällä sama homma. Luulisi että niillä turisteilla pitäisi keittiötä edes 30-60 min pidempään auki. Mutta mela. Mäkkäri ei ollut vaihtoehto joten suuntasimme vaatimattomasti Portomason Tiffanyyn juustolautaselle ja bisselle. Vaikka meillä ei ollut ykkösiä päällä ja muutama asiakas mittaili meitä epäuskoisesti katseillaan, meillä oli silti tosi hauskaa! Plussana superhyvä asiakaspalvelu. Vahva suositus.



Tänään pakkaamme lastenhuoneen pakettiin ja säilömme ne vierashuoneeseen muuttoon asti. Ensin vielä yksi pieni kahvi.

-Sini


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti